Βατόμουρα 7 μέτρων τρομοκρατούν ταχυδρόμους στην Καλιφόρνια - Δεν πάνε να δώσουν τα γράμματα - iefimerida.gr

Βατόμουρα 7 μέτρων τρομοκρατούν ταχυδρόμους στην Καλιφόρνια - Δεν πάνε να δώσουν τα γράμματα

Βατόμουρα 7 μέτρων τρομοκρατούν ταχυδρόμους στην Καλιφόρνια - Δεν πάνε να δώσουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 67χρονος Μάικ Στίβενς δεν μπορούσε να κατανοήσει το γεγονός πως δεν λάμβανε την αλληλογραφία του για κάμποσο καιρό, μέχρι που δέχθηκε επίσκεψη από τον διευθυντή του ταχυδρομείου της περιοχής του ο οποίος του εξήγησε το πρόβλημα.

Οι ταχυδρόμοι δεν τολμούσαν να μπουν στην αυλή του εξαιτίας μιας ποικιλίας βατόμουρων που έχει φυτέψει, η οποία ονομάζεται σμέουρα και θεωρείται επικίνδυνη.

Μάλιστα τα άγρια αυτά φυτά φθάνουν τα επτά μέτρα και εκτιμάται ότι θα μπορούσαν να τραυματίσουν τους υπαλλήλους του ταχυδρομείου.

«Εμείς δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των υπαλλήλων μας» δήλωσε ο διευθυντής του ταχυδρομείου.

«Μα τι κόσμος είναι αυτός; Η ταχυδρομική υπηρεσία δημιουργεί το πρόβλημα, όχι το φυτό μου» αναφέρει με παράπονο ο συνταξιούχος δάσκαλος, ο οποίος συμφώνησε να δέσει τα φυτά του ώστε να ελευθερωθεί ο χώρος που οδηγεί στο γραμματοκιβώτιό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ