«Θέλω να πατήσω τον ιερό χώρο του θεάτρου της Επιδαύρου», δηλώνει ο Σάκης Ρουβάς - iefimerida.gr

«Θέλω να πατήσω τον ιερό χώρο του θεάτρου της Επιδαύρου», δηλώνει ο Σάκης Ρουβάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την συμμετοχή του στην πολυσυζητημένη παράσταση της τραγωδίας «Βάκχες» του Ευριπίδη του Δημήτρη Λιγνάδη ως θεός Διόνυσος μίλησε ο Σάκης Ρουβάς σε συνέντευξη τύπου.

«Μεγάλη μου επιθυμία εδώ και πολλά χρόνια ήταν να μπω στον χώρο του θεάτρου (...) Βρίσκομαι μπροστά σε μια στιγμή της καριέρας και της ζωής μου που έχουν ήδη αλλάξει πολλά πράγματα για εμένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου δίνουν την ευκαιρία να γίνω κοινωνός της μαγείας αυτής».

Αυτό δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς που ήταν το κεντρικό πρόσωπο της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε την Παρασκευή 28/06 στο Ωδείο Αθηνών. Προσθέτοντας, σχετικά με την επιθυμία του να παίξει στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου «Θέλω να πατήσω αυτόν τον ιερό χώρο».

Κάτι που, πάντως, δεν πρόκειται να συμβεί με την συγκεκριμένη παράσταση με τον Δημήτρη Λιγνάδη να δηλώνει σχετικά «Δεν αισθάνομαι αδικημένος που δεν θ' ανέβει η παράσταση στην Επίδαυρο. Στον τελικό απολογισμό του καλοκαιριού ίσως άλλοι αισθανθούν περίεργα. Εμείς θα πάμε σε όσα περισσότερα θέατρα μπορούμε».

Όσον αφορά το γιατί επέλεξε τον Σάκη Ρουβά, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης εξήγησε πως «Το πρόσωπο που θα υποδυθεί το Διόνυσο πρέπει να εκπροσωπεί το νέο, το τολμηρό, το ωραίο, αυτό που για τους σημερινούς θεατές μπορεί να γοητεύσει και να οδηγήσει στην κυριαρχία της μουσικής επί του λόγου και της μέθης επί της λογικής».

Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει στις 13 & 14 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Φιλίππων και στην συνέχεια θα ακολουθήσει παρουσίαση στο Ηρώδειο και σε άλλα φεστιβάλ της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ