Με τρέσες και περουκίνι ο Τζον Τραβόλτα δίπλα στον Ντέιβιντ Μπέκαμ [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Με τρέσες και περουκίνι ο Τζον Τραβόλτα δίπλα στον Ντέιβιντ Μπέκαμ [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχόλια προκάλεσε η εμφάνιση του Τζον Τραβόλτα δίπλα στον Ντέιβιντ Μπέκαμ κατά την διάρκεια των εγκαινίων του νέου καταστήματος γνωστού οίκου ρολογιών στο Λονδίνο. Κυρίως εξαιτίας του ιδιαίτερα «πλούσιου» τριχωτού της κεφαλής του.

Εξοπλισμένος με τρέσες και περουκίνι εμφανίσθηκε ο 59χρονος σταρ -που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια πρόβλημα φαλάκρας- στα πλαίσια των φαντασμαγορικών εγκαινίων της νέας μπουτίκ της Breitling στην Λονδρέζικη πρωτεύουσα.

Όλα αυτά σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail που επισημαίνει ότι ενδεχομένως ο σταρ να αισθάνθηκε μειονεκτικά γνωρίζοντας ότι δίπλα του θα έχει τον Μπέκαμ που φημίζεται (μεταξύ άλλων) και για την πλούσια κόμη του.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι, εξαιτίας της περίστασης, ο Τραβόλτα χρησιμοποίησε την «belt and braces method» που θέλει το περουκίνι να στερεώνεται πάνω σε τρέσες.

Αν και, κατά τα άλλα, ο Τραβόλτα ήταν στην καλύτερη κατάσταση (και διάθεση) που έχει εμφανισθεί δημόσια εδώ και πολύ καιρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ