«Μακάρι να είχα γίνει δάσκαλος, είναι πιο απαιτητικό» δηλώνει ο Μικ Τζάγκερ - iefimerida.gr

«Μακάρι να είχα γίνει δάσκαλος, είναι πιο απαιτητικό» δηλώνει ο Μικ Τζάγκερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την επιθυμία του να είχε γίνει δάσκαλος, όπως ήταν το αρχικό του σχέδιο, μίλησε ο -69χρονος πλέον- Μικ Τζάγκερ σε συνέντευξή του στο BBC.

«Μικρός ήθελα να γίνω χορευτής. Αλλά η προοπτική των τραυματισμών με φόβισε. Κοιτάζοντας πίσω σκέφτομαι ότι θα ήθελα όντως να είχα γίνει δάσκαλος. Θα ήταν κάτι που θα με γέμιζε». Αυτό δήλωσε ο frontman των Rolling Stones (σ.σ. που ήταν ακόμη φοιτητής στο London School of Economics όταν ξεκίνησαν οι Rolling Stones) αφήνοντας τον δημοσιογράφο του BBC άναυδο.

Ειδικά όταν εξήγησε το γιατί «Κάθε άνθρωπος θα ήθελε να έχει καταφέρει περισσότερα πράγματα στην ζωή του. Όπως και να το κάνουμε το να είσαι ροκ τραγουδιστής είναι, από πνευματικής άποψης, κάτι όχι ιδίαιτερα απαιτητικό. Αλλά είσαι αναγκασμένος να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς».

Στην συνέχεια, αντιλαμβανόμενος προφανώς πόσο γελοίο ακούγεται αυτό που μόλις είπε, πρόσθεσε «Δεν αισθάνομαι αγανακτισμένος για το γεγονός ότι δεν είχα τον έλεγχο της μοίρας μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με ότι έχω καταφέρει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Glastonbury BBC Rolling Stones Μικ Τζάγκερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ