Η νέα καμπυλωτή τηλεόραση αξίας 10.000 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νέα καμπυλωτή τηλεόραση αξίας 10.000 ευρώ [εικόνες]

Η νέα καμπυλωτή τηλεόραση αξίας 10.000 ευρώ [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία τεχνολογική πρωτοπορία παρουσίασε επίσημα η Samsung με τη νέα, καμπυλωτή τηλεόραση που διέθεσε στην αγορά.

Το καινούργιο μοντέλο της Κορεάτικης εταιρίας έχει την ιδιότητα, λόγω της κυρτής του κατασκευής, να διατηρεί κάθε σημείο του σε ίση απόσταση από τον θεατή.

Αυτό προσφέρει φυσικά πολύ καλύτερη ευκρίνεια στην εικόνα, πράγμα που οι πιθανοί αγοραστές θα κληθούν να πληρώσουν με το παραπάνω, αφού το κόστος της αγγίζει τις δέκα χιλιάδες ευρώ.

Η τηλεόραση είναι τελευταίας τεχνολογίας και εξαιρετικά λεπτή, ωστόσο κοστίζει περίπου πέντε φορές περισσότερο από επίπεδες τηλεοράσεις με ισοδύναμα χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι η δεύτερη καμπυλωτή τηλεόραση που κυκλοφορεί στην αγορά, όμως η πρώτη που θα είναι διαθέσιμη σε χώρες εκτός της Νότιας Κορέας.

Όπως ανακοίνωσε η Samsung, το νέο της μοντέλο που ήδη βρίσκεται στα κορεάτικα καταστήματα, θα αρχίσει να κυκλοφορεί από τον Ιούλιο και στις υπόλοιπες χώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ