Ανατριχιαστική βόλτα στο νησί του Τζέιμς Μποντ με το Google Street View [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανατριχιαστική βόλτα στο νησί του Τζέιμς Μποντ με το Google Street View [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τρομακτικό εγκαταλελειμμένο νησί που παρουσιάζεται στην τελευταία ταινία Τζέιμς Μποντ Skyfall, προστέθηκε πρόσφατα στους χάρτες της Google και μάλιστα με δυνατότητα Street View, επιτρέποντας στον επισκέπτη να περιπλανηθεί στο νησί έστω και διαδικτυακά.

Το νησί Χάσιμα, ή Γκουνκαντζίμα («Νησί Θωρηκτό»), ή όπως είναι ευρέως γνωστό ως «Dead Island» βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών του Ναγκασάκι και είναι ακόμη πιο ανατριχιαστικό από το σκηνικό της ταινίας.

Η εικόνα της εγκατάλειψης είναι εμφανής προδίδοντας ότι κάποτε αυο το νησί φιλοξενούσε 5.000 άτομα, τα οποία το εγκατέλειψαν βιαστικά το 1974 μετά την κατάρρευση της βιομηχανίας άνθρακα.

Ενας υπάλληλος της Google χρειάστηκε περίπου δύο ώρες για να χαρτογραφήσει το νησί με ένα σακίδιο στην πλάτη, ωστόσο η εικόνα είναι πραγματικά ανατριχιαστική.

Δείτε εδώ το νησί

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ