Βρέθηκε το αεροπλάνο του αγνοούμενου σχεδιαστή Μισόνι- Το μαύρο κουτί θα «μιλήσει» - iefimerida.gr

Βρέθηκε το αεροπλάνο του αγνοούμενου σχεδιαστή Μισόνι- Το μαύρο κουτί θα «μιλήσει»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αρχές της Βενεζουέλας ανακοίνωσαν χθες ότι βρέθηκε το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Μισόνι, το οποίο στις 4 Ιανουαρίου εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Οι έρευνες δεν απέδωσαν καρπούς κι έτσι όλα τα μέλη του αεροσκάφους, ο σχεδιαστής, η σύζυγος του και 4 μέλη του πληρώματος, πιστεύεται όταν είναι νεκρά. Όμως οι σοροί τους δεν έχουν βρεθεί.

Οι αρχές σαρώνουν κυριολεκτικά τα νερά στο Κι Καρανέρο στο αρχιπέλαγος Λος Ρόκες, ανοικτά του Καράκας όπου βρέθηκε το αεροσκάφος, αναζητώντας τις σωρούς των επιβαινόντων.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του αεροσκάφους οι αρχές της Βενεζουέλας έκαναν εντατικές έρευνες. Τώρα, την αναζήτηση συνδράμει ένα αμερικανικό ωκεανογραφικό σκάφος.

Όλοι περιμένουν πάντως το μαύρο κουτί να λύσει το γρίφο και να γίνει γνωστό υπό ποιες συνθήκες έγινε το τραγικό περιστατικό.

Οι οικογένειες των θυμάτων ευχαρίστησαν τις αρχές της Βενεζουέλας αλλά και της Ιταλίας για τις προσπάθειες τους να βρεθεί το αεροσκάφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ