Για απόπειρα στραγγαλισμού της σουπερμόντελ αρραβωνιστικιάς του κατηγορείται μοντέλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Για απόπειρα στραγγαλισμού της σουπερμόντελ αρραβωνιστικιάς του κατηγορείται μοντέλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας καβγάς ανάμεσα σε δυο πανέμορφα μοντέλα Βραζιλιάνικης καταγωγής, τον Ρομούλο Πίρες ντα Σίλβα και την Τάις Ολιβιέρα, κατέληξε να γίνει πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της New York Post όλα ξεκίνησαν όταν ο ανερχόμενος Ρομούλο (σ.σ. πρώην μηχανικός αυτοκινήτων που κέρδισε ένα διαγωνισμό ομορφιάς) αποπειράθηκε να στραγγαλίσει την αρραβωνιαστικιά του (και πρόσωπο της Guess Jeans) Τάις Ολιβιέρα ενώ βρίσκονταν στον κρεβάτι. Ενώ επίσης την δάγκωσε και την γρατσούνισε στον λαιμό. Τέλος φέρεται να την κλείδωσε στην κρεβατοκάμερα για να μην μπορέσει να φύγει.

Τουλάχιστον αυτό δήλωσε η Τάις στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα ο Ρομούλο να απειλείται να δικαστεί με την βαριά κατηγορία της απόπειρας στραγγαλισμού.

Για απόπειρα στραγγαλισμού της σουπερμόντελ αρραβωνιστικιάς του κατηγορείται μοντέλο [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ο δικηγόρος του, από την άλλη, δηλώνει ότι «Πρόκεται για τον πιο γλυκό άνθρωπο που έχετε γνωρίσει» και πως «Ότι τραύματα έχει υποστεί το θύμα οφείλονται στην προσπάθεια που έκανε να αποκρούσει την επίθεση που εκείνη του έκανε».

Για απόπειρα στραγγαλισμού της σουπερμόντελ αρραβωνιστικιάς του κατηγορείται μοντέλο [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της υπόθεσης είναι πάντως πως η Τάις επιμένει να θέλει να τον παντρευτεί και συνεχίζει να μην συνεργάζεται με τις αρχές. Οι οποιές όλα δείχνουν ότι επιμένουν να δουν την υπόθεση να φτάνει στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Για απόπειρα στραγγαλισμού της σουπερμόντελ αρραβωνιστικιάς του κατηγορείται μοντέλο [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ