«Θα σε βρω παλιαδερφή και θα σε π%δ#ξ&», απειλεί δημοσιογράφο ο Αλεκ Μπάλντουιν - iefimerida.gr

«Θα σε βρω παλιαδερφή και θα σε π%δ#ξ&», απειλεί δημοσιογράφο ο Αλεκ Μπάλντουιν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός εαυτού με το δημοσιογράφο της Daily Mail -που έγραψε ότι η γυναίκα του τουίταρε κατά τη διάρκεια της κηδείας του Τζέιμς Γκαντολφίνι- είναι ο Αλεκ Μπάλντουιν.

«Η γυναίκα μου δεν χρησιμοποίησε το κινητό της κατά τη διάρκεια της κηδείας. Πόσα τέτοια σκατά και ψέματα πρέπει να ανέχομαι κάθε μέρα». Αυτό τουίταρε ο βραβευμένος ηθοποιός ως απάντηση στο άρθρο της Daily Mail που επισήμανε ότι ο λογαριασμός twitter της συζύγου του, Χιλάρια, ήταν ενεργός κατά τη διάρκεια της κηδείας, ζητώντας από τους followers της ιδέες για δώρα επετείου.

Προσθέτοντας, με τον γνωστό του εκρηκτικό χαρακτήρα, «θα σε βρω, Τζορτζ Σταρκ (σ.σ. Ο δημοσιογράφος), μικρή τοξική εσύ αδελφή και θα σου π%δ#ξ@ ό,τι έχεις και δεν έχεις. Θα πάρω το πόδι μου και θα στο βάλω στον κ%λ% σου, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό θα σου αρέσει υπερβολικά πολύ».

Εννοείται πως έχει ήδη ξεσπάσει ο κακός χαμός, με τις οργανώσεις υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων να τον κατηγορούν για τα απαράδεκτα σχόλιά του.

Οπως εννοείται πως έχει, ο ίδιος ή ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεών του, ήδη διαγράψει το λογαριασμό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ