Λαγκάρντ: Ελπίζω η νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα να κρατήσει καλά - iefimerida.gr

Λαγκάρντ: Ελπίζω η νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα να κρατήσει καλά

Λαγκάρντ: Ελπίζω η νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα να «κρατήσει» καλά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ελπίδα να «κρατήσει καλά» εξέφρασε για τη νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα η Κριστίν Λαγκάρντ. Ακόμη τόνισε την πεποίθησή της ότι κάποτε θα αναγνωριστεί η δράση του ΔΝΤ και απέρριψε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική στη Γαλλία.

Σε συνέντευξή της στο Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων είπε συγκεκριμένα για το ΔΝΤ πως «κάποτε στο μέλλον θα αναγνωριστεί η δράση του στην ευρωπαϊκή ήπειρο, δράση η οποία επικρίνεται σήμερα».

Χαρακτήρισε ως «μεμπτές» και «γενεσιουργές αδικίας» τις τεχνικές φοροαποφυγής των πολυεθνικών ομίλων και δήλωσε πως δεν έχει φιλοδοξία να παίξει κάποιο ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή της Γαλλίας.

Τέλος, μιλώντας για την Αίγυπτο η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ προέβλεψε ότι τυχόν εκταμίευση δανειακής δόσης προς τη χώρα, η οικονομία της οποίας είναι σε καμπή, «δεν θα επαρκέσει» για να ξεπεράσει τις τωρινές δυσκολίες της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ