Κάποιοι προσπαθούν να φτιάξουν το μύθο του ζωντανού Μάικλ Τζάκσον [βίντεο] - iefimerida.gr

Κάποιοι προσπαθούν να φτιάξουν το μύθο του ζωντανού Μάικλ Τζάκσον [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπως φαίνεται από το βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου κάποιοι προσπαθούν να φτιάξουν το μύθο του «ζωντανού Μάικλ Τζάκσον», προσπαθώντας να πείσουν ότι η είδηση του θανάτου του ήταν κατασκευασμένη προκειμένου ο τραγουδιστής να βρει έναν τρόπο να εξαφανιστεί και να δραπετεύσει από τα προβλήματά του.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου υποστηρίζουν ότι εμφανίζεται ο Μάικλ Τζάκσον και ο ιατροδικαστής που υποτίθεται ότι συνόδευε τη σορό του τραγουδιστή στο ασθενοφόρο.

Ωστόσο, ο Μάικλ Τζάκσον δεν είναι ξαπλωμένος στο φορείο και σκεπασμένος με το λευκό σεντόνι, αλλά... όρθιος και ολοζώντανος. Μάλιστα εμφανίζεται να βγαίνει από την πόρτα του ασθενοφόρου πηδώντας. Ολα αυτά πάντα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς όσων το έχουν αναρτήσει στο Ιντερνετ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ