Παραιτήθηκε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Ηλίας Θεοδωρίδης, διορισμένος από τη ΔΗΜΑΡ - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Ηλίας Θεοδωρίδης, διορισμένος από τη ΔΗΜΑΡ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ηθικοί, πολιτικοί λόγοι επιβάλλουν την αποχώρηση μου», είπε ο Ηλίας Θεοδωρίδης, ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, κατά την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, με αφορμή την παραίτηση την οποία υπέβαλε στον υπουργό Εσωτερικών.

Ο κύριος Θεοδωρίδης, αφού έκανε απολογισμό έργου, της 10μηνης παραμονής του στην θέση του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση επισήμανε,ότι θα συνεχίσει την πολιτική του ζωή με την έννοια της δημιουργίας και όχι της καθημερινότητας .
«Δεν μπορώ να υπάρξω εκτός πολιτικής όμως, με μία άλλη έννοια, την πολιτική ως δημιουργία, όχι την πολιτική ως καθημερινότητα. Σχεδιασμό και στρατηγική στην κατεύθυνση της δημιουργίας .Σε αυτήν ήμουν ενταγμένος και σε αυτή θα μείνω».
Ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας, άφησε αιχμές για την προσφορά και τον ρόλο των Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα αφού προηγουμένως, απέδωσε τα εύσημα στους τοπικούς σταθμούς και τα κανάλια της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης εξελέγη το 2009 με το ΠΑΣΟΚ και αφού διεγράφη γιατί κατεψήφισε το Μνημόνιο προσχώρησε στη ΔΗΜΑΡ, η οποία τον τοποθέτησε περιφερειάρχη Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ