Το πλούσιο ντεκολτέ της παρουσιάστριας έγινε η αιτία να ζητήσει «συγνώμη» το BBC [εικόνα]

Τα παράπονα των τηλεθεατών που βρήκαν το φουστάνι της παρουσιάστριας Holly Willoughdy «απρεπές» ανάγκασαν τη βρετανική δημόσια τηλεόραση να απολογηθεί στους τηλεθεατές της.

«Ζητούμε συγνώμη αν κάποιοι τηλεθεατές βρήκαν το φόρεμα της Χόλι ακατάλληλο. Η Χόλι αγαπά τη μόδα και νιώθουμε πως το φόρεμα της βραδιάς του τελικού ήταν λαμπερό και κατάλληλο για την περίσταση. Δεν πιστεύαμε ότι θα ερχόταν σε αντίθεση με τις απαιτήσεις των τηλεθεατών για ένα θέαμα σαν αυτό», έγραψαν στην ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι του BBC.

Το φόρεμα που αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της παρουσιάστριας του τάλεντ σόου «The voice» έγινε θέμα συζήτησης και μέσα στο BBC, καθώς πολλοί άνθρωποι του καναλιού δεν είδαν με καλό μάτι τη στάση της διοίκησης να απολογηθεί σε μια μερίδα συντηρητικών τηλεθεατών.

Ενας από αυτούς, μάλιστα, ο παρουσιαστής του πρωινού προγράμματος του καναλιού, Φίλιπ Σκόφιλντ, σχολίασε στον αέρα: «139 παράπονα για το φόρεμα της Χόλι στο σόου ''The Voice''; Θεός φυλάξοι! Ας ελπίσουμε πως όλοι αυτοί οι εξοργισμένοι άνθρωποι δεν θα πάνε στην παραλία τα παιδιά φέτος. Μπορεί να δουν καμιά γυναίκα με μπικίνι και να αποκτήσουν κάποιο ψυχικό τραύμα!», είπε ειρωνικά ο παρουσιαστής, υποστηρίζοντας την επιλογή της παρουσιάστριας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ