«Με ταλαιπώρησε λίγο η 2η εγκυμοσύνη», δηλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου - iefimerida.gr

«Με ταλαιπώρησε λίγο η 2η εγκυμοσύνη», δηλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την δεύτερη εγκυμοσύνη της και την επιστροφή της στην τηλεόραση μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Η δεύτερη εγκυμοσύνη μου είναι αρκετά διαφορετική και είχε λίγη ταλαιπωρία τους πρώτους μήνες, αλλά τώρα είναι όλα μια χαρά. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον γιο μου». Αυτό δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Εγώ Weekly

Προσθέτοντας πως «Δεν με απασχόλησαν τα κιλά. Τώρα με νοιάζει μόνο να είναι καλά το μωράκι μου. Στο σπίτι δεν ζυγίζομαι, αλλά το κάνει ο γυναικολόγος μου και πρέπει να έχω πάρει γύρω στα 15 κιλά, τώρα που είμαι στον έβδομο μήνα. Η αλήθεια είναι ότι είναι λιγότερα από την πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής, αλλά τρέχω όλη μέρα πίσω από τον Φίλιππο».

«Με ταλαιπώρησε λίγο η 2η εγκυμοσύνη», δηλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου | iefimerida.gr 0

Στα πλαίσια την ίδιας συνέντευξης η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια μίλησε και μια ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση «Την αγαπώ την τηλεόραση και μου λείπει. Όμως αυτή η απόσταση που πήρα φέτος μου έκανε καλό. Βλέπω πιο καθαρά πολλά πράγματα. (...) Θα ήθελα να γυρίσω, όπως θα ήθελα να δω ξανά μεγάλες παραγωγές, σίριαλ και εκπομπές στα κανάλια. Μακάρι τα πράγματα να πάνε καλά και σύντομα να ανακάμψουμε».

«Με ταλαιπώρησε λίγο η 2η εγκυμοσύνη», δηλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σίσσυ Χρηστίδου ΕΓΩ Weekly
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ