Citroen Grand C4 Picasso: Με 7 θέσεις, τεράστιο πορτμπαγκάζ και απαλλαγή από τέλη - iefimerida.gr

Citroen Grand C4 Picasso: Με 7 θέσεις, τεράστιο πορτμπαγκάζ και απαλλαγή από τέλη

Citroen Grand C4 Picasso: Με 7 θέσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την παρουσίαση του Citroen C4 Picasso η εμφάνιση του μεγαλύτερου –όπως λέει και το όνομά του- Grand C4 Picasso ήταν απλά θέμα χρόνου και αυτές εδώ είναι οι πρώτες φωτογραφίες και τα πρώτα στοιχεία που η γαλλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα.

Το 7θέσιο Grand C4 Picasso λοιπόν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το απλό, αλλά έχει παραμείνει στα 4,59 μέτρα, γεγονός που προσθέτει πόντους σε ότι αφορά την πρακτικότητά του μέσα στην πόλη. Από την άλλη το μεταξόνιό του έχει αυξηθεί μέχρι τα 2,84 μέτρα, με αποτέλεσμα τους ιδιαίτερα καλούς χώρους, ειδικά στη 2η και 3η σειρά καθισμάτων, ενώ ιδιαίτερα μεγάλο είναι και το πορτμπαγκάζ. Στην πιο συνηθισμένη 5θέσια διάταξη και ανάλογα με τη θέση της μεσαίας σειράς καθισμάτων η χωρητικότητά του κυμαίνεται από 645 έως 700 λίτρα.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει όλα τα σύνολα που κινούν και το 5θέσιο Picasso. Μεταξύ αυτών και τον diesel των 1.600 κυβικών με τον κωδικό e-HDi 90, που όταν συνδυάζεται με αυτοματοποιημένο κιβώτιο χωρίς συμπλέκτη οι εκπομπές CO2 του είναι μόλις 98 γραμμάρια. Τιμή που το απαλλάσσει από την καταβολή τελών κυκλοφορίας, κάτι μάλλον ασυνήθιστο για ένα τόσο μεγάλο και 7θέσιο MPV.

Citroen Grand C4 Picasso: Με 7 θέσεις, τεράστιο πορτμπαγκάζ και απαλλαγή από τέλη | iefimerida.gr 0
Citroen Grand C4 Picasso: Με 7 θέσεις, τεράστιο πορτμπαγκάζ και απαλλαγή από τέλη | iefimerida.gr 1
Citroen Grand C4 Picasso: Με 7 θέσεις, τεράστιο πορτμπαγκάζ και απαλλαγή από τέλη | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ