Ευρυδίκη και Δημήτρης Κοργιαλάς για μια μοναδική εμφάνιση στο Χυτήριο - iefimerida.gr

Ευρυδίκη και Δημήτρης Κοργιαλάς για μια μοναδική εμφάνιση στο Χυτήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς και πάλι μαζί για μία και μοναδική εμφάνιση στην αυλή του πολυχώρου Χυτήριο, σε ένα πρόγραμμα unplugged με "rock 'n roll" διαθέσεις!

Ύστερα από δύο χρόνια διαφορετικών καλλιτεχνικών αναζητήσεων συναντιούνται και πάλι για να μας παρουσιάσουν μία "παράσταση" με αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ-ροκ και έντεχνη σκηνή καθώς και τραγούδια από το "Μπλε ταξίδι" της Ευρυδίκης, την παράσταση που κέρδισε το στοίχημα και έκλεψε τις εντυπώσεις το χειμώνα που μας πέρασε, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ένα βράδυ γεμάτο όμορφες μελωδίες, λόγια γεμάτα εικόνες, αναμνήσεις μέσα από στιγμές αληθινές, άλλοτε με χαμόγελο, άλλοτε με θλίψη και άλλοτε μέσα από ξεσηκωτικούς ρυθμούς, που μας παρασύρουν σε μια υπέροχη γιορτή.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς μας υποδέχονται στην αυλή του πολυχώρου Χυτήριο για να ανοίξουμε μαζί ένα παράθυρο με θέα στις καλύτερες μέρες που θα ρθουν και τα τραγούδια που πάντα μας ενώνουν.

Χυτήριο, Ιερά Οδός 44
Ωρα: 21:30
Είσοδος 10€ (με μπύρα ή κρασί)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ