Η Μπέτι Μίντλερ τραγουδάει σε 29χρονη καρκινοπαθή λίγο πριν πεθάνει - Συγκλονιστικό βίντεο - iefimerida.gr

Η Μπέτι Μίντλερ τραγουδάει σε 29χρονη καρκινοπαθή λίγο πριν πεθάνει - Συγκλονιστικό βίντεο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 29χρονη Άννα Γκρινμπεργκ ζούσε τις τελευταίες ώρες της ζωής της. Η τελευταία της επιθυμία ήταν να ακούσει το είδωλό της, τη Μπέτι Μίντλερ, να της τραγουδά. Η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Η Άννα χτυπήθηκε από καρκίνο είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και η τελευταία της επιθυμία ήταν να ακούσει τη Μπέτι Μίντλερ να της τραγουδά το Wind Beneath My Wings.

Η οικογένεια της Άννα κατάφερε να τηλεφωνήσει στη Μπέτι Μίντλερ και έδωσε το τηλέφωνο στην 29χρονη για να μιλήσει με το είδωλό της. Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια την ευχαρίστησε για τη στήριξη και την αποθέωσε για το κουράγιο της. «Είσαι ένας άγγελος. Μια τόσο όμορφη ψυχή», λέει η Μίντλερ στην 29χρονη θαυμάστριά της.

Και στη συνέχεια, πραγματοποιεί την τελευταία της επιθυμία: τραγουδά το Wind Beneath My Wings. Μια συγκλονιστική στιγμή που καταγράφηκε σε video από μέλος της οικογένειας της Άννα.

Η 29χρονη άφησε την τελευταία της πνοή λίγη ώρα αφού άκουσε τη Μπέτι Μίντλερ να της τραγουδά...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ