Η Ηλιάδη φωτογραφίζεται με μαγιό και μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ηλιάδη φωτογραφίζεται με μαγιό και μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις τρεις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί και την μεγάλη διαφορά ηλικία που έχει από το συντροφό της μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Η διαφορά ηλικίας δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον χαρακτήρα και την ωριμότητα ενός ανθρώπου. Μου έχει τύχει να γνωρίσω κάποιους μεγαλύτερους σε ηλικία, με μυαλό 15χρονου». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια στο ΟΚ σχετικά με την σχέση της με τον 22χρονο Σάββα Γκέντσογλου.

Η Ηλιάδη φωτογραφίζεται με μαγιό και μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση της [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Την οποιά και παραδέχτηκε για πρώτη φορά «Δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε, από τη στιγμή που μας έχουν φωτογραφίσει μαζί. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή! Αισθάνομαι πολύ ισορροπημένη. Δε έχω να δηλώσω τίποτα παραπάνω, και δεν με αφορά τι θα πει ο ένας και ο άλλος».

Η Ηλιάδη φωτογραφίζεται με μαγιό και μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση της [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Ηλιάδη μίλησε για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί στην ζωή της «Τη μια ήμουν 20 χρονών, τις επόμενες δυο φορές, μια με τον Μπάμπη Λαζαρίδη και μια με τον Κώστα Μηλιωτάκη, ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν προχώρησε. Δεν φοβάμαι το γάμο, ούτε και τον φοβήθηκα ποτέ, γιατί η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που ήθελα από μικρή».

Η Ηλιάδη φωτογραφίζεται με μαγιό και μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση της [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Καθώς επίσης και για τους χωρισμούς της «Έχω περάσει τόσα πολλά στη ζωή μου, τι να φοβηθώ; Οι σχέσεις είναι σχέσεις. Και θα κλάψεις, και θα πονέσεις και θα χτυπηθείς, αλλά όλα περνάνε».

Η Ηλιάδη φωτογραφίζεται με μαγιό και μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση της [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ