Την «πάτησε» ο Φέντερερ – Αλλαξε παπούτσια και αποκλείστηκε από το Γουίμπλεντον - iefimerida.gr

Την «πάτησε» ο Φέντερερ – Αλλαξε παπούτσια και αποκλείστηκε από το Γουίμπλεντον

Την «πάτησε» ο Φέντερερ – Αλλαξε παπούτσια και αποκλείστηκε από το Γουίμπλεντον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν η αλλαγή παπουτσιών; Η μήπως η «κατάρα» των φαβορί που πέφτει απειλητική πάνω στο χόρτο του Γουίμπλεντον φέτος; Οποια κι αν είναι η απάντηση γεγονός είναι πως ο Ρότζερ Φέντερερ την «πάτησε». Γιατί ένας άγνωστος Ουκρανός του έδωσε τα παπούτσια- που άλλαξε- στο χέρι, στο δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Μέχρι να απαντήσει κάποιος στο δίλημμα «ποια ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη του Γουίμπλεντον» προσπαθώντας να αποφασίσει ανάμεσα στον Ραφαέλ Ναδάλ και την Μαρία Σαράποβα, ο Ελβετός έγινε η τρίτη επιλογή στο ερώτημα. Βγάζοντας τα παπούτσια με την πορτοκαλί σόλα- που ενόχλησε τους διοργανωτές εξαιτίας του αυστηρού κανόνα που θέλει τους παίκτες να φορούν μόνο λευκά στο Γουίμπλεντον- ο Φέντερερ επέλεξε εκείνα με την κίτρινη σόλα, που δεν θα ξαναπατήσουν στα κορτ με το χορτάρι φέτος.

Ο Ελβετός «υπέκυψε» στον Σεργκέι Σταρκόφσκι στο δεύτερο γύρο. Αν και έδωσε μάχη, τελικά έχασε με 6-7, 7-6, 7-5 από το νο 116 της παγκόσμιας κατάταξης. Και έδωσε τη χαρά στον Ουκρανό να κερδίσει για πρώτη φορά έναν τενίστα που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα του κόσμου.

Οσο για τον Φέντερερ, έχει δέκα χρόνια να αποχαιρετίσει τόσο νωρίς ένα Γκραν Σλαμ. Από την ήττα του στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός το 2003. Ταυτόχρονα έσπασε και το σερί του των 36 συνεχόμενων παρουσιών στα προημιτελικά Γκραν Σλαμ, ενώ είναι η πρώτη φορά από το 2003 που ο κάτοχος του τροπαίου μετατρέπεται τόσο γρήγορα σε θεατής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ