Δημοσιογράφος υποχρεώνει άνδρα να τον πάρει στους ώμους για να μεταδώσει το ρεπορτάζ του χωρίς να βραχεί [βίντεο] - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος υποχρεώνει άνδρα να τον πάρει στους ώμους για να μεταδώσει το ρεπορτάζ του χωρίς να βραχεί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τo γύρο του κόσμου, προκαλώντας πολλά αρνητικά σχόλια, κάνει το βίντεο με το ρεπορτάζ ενός Ινδού δημοσιογράφου ο οποίος επισκέφθηκε τις πληγείσες από τις φονικές πλημμύρες περιοχές, αλλά δεν θέλησε να... βρέξει τα πόδια του. Τι έκανε; Υποχρέωσε έναν συμπατριώτη του να τον πάρει στους ώμους του για να μεταδώσει το ρεπορτάζ του.

Ο Ναράιαν Παργκάιεν, ο οποίος εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό News Express ταξίδεψε στην επαρχία Ουταράκχαντ για να δει και να μιλήσει από κοντά με κατοίκους της περιοχής που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Προκειμένου να μη βρέξει τα πόδια του, μετέδωσε το ρεπορτάζ του ανεβασμένος στους ώμους ενός συμπατριώτη του. Οπως είναι φυσικό οι εικόνες και το βίντεο από το ρεπορτάζ του Ναράιαν Παργκάιεν προκάλεσαν σάλο τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος δηλώνει πως ο νεαρός Ινδός του ζήτησε να ανέβει στους ώμους του γιατί «εντυπωσιάστηκε από τη δουλειά του».

Συγκεκριμένα είπε πως ήθελε με αυτό τον τρόπο να του δείξει τον σεβασμό του γιατί, «δεν είχε δει ποτέ κάποιον τόσο σημαντικό όπως έναν δημοσιογράφο».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον και του καμεραμάν κατηγορώντας τον για τα όσα συνέβησαν, αφού όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος του είχε υποσχεθεί ότι θα τον τραβούσε... από τη μέση και πάνω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ