The Carlito way - Ο Αντσελότι ανέλαβε να οδηγήσει ξανά τη Ρεάλ στην κορυφή

Ηταν εξ αρχής ο εκλεκτός της Ρεάλ Μαδρίτης για την αντικατάσταση του Ζοσέ Μουρίνιο και πλέον είναι επίσημα ο νέος προπονητής της Βασίλισσας. Ο Κάρλο Αντσελότι παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ κι ανέλαβε να οδηγήσει τους Μερένγκες ξανά στην κορυφή.

Ο Πέρεθ πήρε πρώτος τον λόγο, καλωσορίζοτας τον καινούργιο προπονητή των μαδριλένων, χωρίς όμως να ξεχάσει να του υπενθυμίσει το βάρος του έργου που έχει αναλάβει. «Ξεκινάμε μια καινούργια εποχή με τον Κάρλο Αντσελότι ως τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένας προπονητής που ξέρει να διαχειρίζεται τα αποδυτήρια στο υψηλότερο επίπεδο και εδώ και πολλά χρόνια είχα ένα όνειρο, να τον φέρω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αντσελότι είναι συνηθισμένος να κάθεται σε πολύ απαιτητικούς πάγκους, αλλά θα πρέπει να ξέρει πως τίποτα δεν θα είναι σαν αυτό που θα ζήσει στη Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέρεθ.

Από τη μεριά του ο 54χρονος τεχνικός δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για το γεγονός ότι οι άνθρωποι της Ρεάλ τον εμπιστεύτηκαν στο τιμόνι της ομάδας και υποσχέθηκε ότι θα αποδώσει θεαματικό και ωραίο ποδόσφαιρο γιατί όπως δήλωσε, αυτό ταιριάζει στον μεγαλύτερο σύλλογο του πλανήτη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στον μεγαλύτερο σύλλογο του πλανήτη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Χοσέ Άνχελ που δούλεψαν πολύ για να με φέρουν εδώ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και την Παρί Σεν Ζερμέν για τον καιρό που βρισκόμουν εκεί. Ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου πρέπει να κερδίζει παίζοντας θαυμάσιο ποδόσφαιρο. Παραδοσιακά ο σύλλογος έπαιζε επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο. Πάμε να δουλέψουμε μαζί για να δώσουμε ένα ποιοτικό ποδόσφαιρο στους φίλους της ομάδας. Ό,τι χρειάζομαι το έχω εδώ. Έχω την υποστήριξη του προέδρου και των οπαδών. Αυτή η σεζόν θα είναι η σεζόν της Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε ο Αντσελότι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ