Τραγωδία χωρίς όρια: Και ο γιος της μάνας που οδηγούσε το αυτοκίνητο στον Αγιο Στέφανο είχε σκοτωθεί σε τροχαίο - iefimerida.gr

Τραγωδία χωρίς όρια: Και ο γιος της μάνας που οδηγούσε το αυτοκίνητο στον Αγιο Στέφανο είχε σκοτωθεί σε τροχαίο

Τραγωδία χωρίς όρια: Και ο γιος της μάνας που οδηγούσε το αυτοκίνητο στον Αγιο Σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σύζυγος της 41χρονης οδηγού και πατέρας της 16χρονης, δύο εκ των θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος στον Αγιο Στέφανο που είχε σαν συνέπεια να βρουν το θάνατο πέντε γυναίκες, βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες έχει χάσει και τον γιο του, επίσης από τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με το Star η 41χρονη οδηγός -θύμα και αυτή του τροχαίου, εκτός από τη 16χρονη κόρη της που σκοτώθηκε στο ίδιο δυστύχημα με εκείνη, είχε έναν ακόμη γιο ο οποίος έφυγε από τη ζωή με ανάλογο τρόπο.

Ο θείος του παιδιού κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του στο δρόμο, όταν ξαφνικά και κατά λάθος πάτησε τον ανιψιό του, το γιο της 41χρονης μητέρας... μόλις 10 μέτρα από το σπίτι τους.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας και πατέρας των δύο αδικοχαμένων παιδιών είναι οδηγός φορτηγού και την ημέρα που έγινε το ατύχημα κι έχασαν τη ζωή τους η γυναίκα του και μοναχοκόρη του έλειπε στο εξωτερικό για δουλειά και γύρισε μία μέρα μετά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ