Εξαφανισμένοι από τα τηλεοπτικά «παράθυρα» οι επώνυμοι του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Εξαφανισμένοι από τα τηλεοπτικά «παράθυρα» οι επώνυμοι του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαφανισμένοι από τα τηλεοπτικά «παράθυρα» είναι οι περισσότεροι από τους γνωστούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αποφεύγοντας όπως ο διάβολος το λιβάνι να στηρίξουν δημοσίως τις κυβερνητικές επιλογές.

Στα τηλεοπτικά κανάλια τις προηγούμενες ημέρες, οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με το «κλείσιμο» καλεσμένων για πάνελ σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων τραβούσαν τα μαλλιά τους από την απροθυμία κυβερνητικών βουλευτών αλλά και μελών της κυβέρνησης να εμφανιστούν στο «γυαλί». Είναι ενδεικτικό ότι σε ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων του Παρασκευοσαββατοκύριακου είδαμε από το υπουργικό συμβούλιο τον Δημήτρη Ρέππα ο οποίος όμως εμφανίστηκε ΜΟΝΟΣ σε ενημερωτική εκπομπή του MEGA, τον υφυπουργο Γ. Πεταλωτή, και βουλευτές όπως η Αρια Αγάτσα στο δελτίο του ALTER και οι γνωστοί πλέον στο πανελλήνιο Θωμάς Ρομπόπουλος κα Αλ. Αθανασιάδηςνα επιχειρουν να δικαιολογησουν τις ψηφους τους στο Μεσοπροθεσμο

Οι περισσότεροι από τους πιο προβεβλημένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εκλέγονται στην Α και την Β Αθηνών αλλά και υπουργοί και υφυπουργοί που δέχονταν προσκλήσεις για να πάρουν μέρος σε συζητήσεις με αντιπάλους από άλλα κόμματα προφασίζονταν υποχρεώσεις προκειμένου να αποφύγουν τις κόντρες. Ακόμα και βουλευτές που δέχθηκαν επιθέσεις όπως ο Ν. Τσώνης αλλά και εκείνοι που έγιναν αφίσες με την ένδειξη «καταζητούνται» όπως οι τρεις στον Έβρο, επέλεξαν την «εξαφάνιση» .

Το πρόβλημα αναμένεται να γίνει ακόμα πιο έντονο για το ΠΑΣΟΚ όχι τόσο το επόμενο διάστημα που οι ενημερωτικές εκπομπές θα σταματήσουν αλλά από τον Σεπτέμβριο που οι τηλεοπτικές ανάγκες θα γίνουν πιο έντονες και τα κυβερνητικά μέτρα ακόμα πιο σκληρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ