Η Wall Street Journal γυρίζει βίντεο για τη λιτότητα στην Ελλάδα: Μια χώρα «με πολύ κακές συνήθειες» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Wall Street Journal γυρίζει βίντεο για τη λιτότητα στην Ελλάδα: Μια χώρα «με πολύ κακές συνήθειες» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την εξέλιξη της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα αναφέρεται σε ρεπορτάζ της η Wall Street Joutrnal, η οποία φιλοξενεί δηλώσεις του Γιάννου Παπαντωνίου και του Γιάννη Στουρνάρα για το πως διευρύνθηκε το δημοσιονομικό κενό της χώρας και τις κοινωνικές αντιδράσεις.

Το ρεπορτάζ του Andy Jordan και του Joe Parkinson, αρχίζει με βίντεο από τις φυσικές ομορφιές της Ελλάδας, ενώ στη συνέχεια το πλάνο φιλοξενεί εικόνες από τις κοινωνικές αντιδράσεις στην Ελλάδα του μνημονίου.

Παράλληλα, ο κ. Στουρνάρας και ο κ. Παπαντωνίου προχωρούν σε δηλώσεις, με τον κ. Στουρνάρα να αναφέρει πως η Ελλάδα έπρεπε να εφαρμόσει και να «τακτοποιήσει» μέσα σε πολύ λίγο χρόνο τα δημοσιονομικά της δεδομένα, ενώ ο κ. Παπαντωνίου υποστήριξε πως στην Ελλάδα «υπήρχαν και καλές και κακές κυβερνήσεις, με τις κακές να είναι οι περισσότεροι». Αμφότεροι πάντως, μιλώντας για την είσοδο της Ελλάδας στο ευρώ και τις κατηγορίες περί «μαγειρέματος» των αριθμών, δηλώνουν κατηγορηματικά πως η Ελλάδα δεν έκρυψε τίποτα.

Το κύριο θέμα του ρεπορτάζ, είναι τα ηθικά διλήμματα που κυριαρχούν στη διάσωση μέσω σκληρής λιτότητας μιας χώρας με «πολύ κακές συνήθειες».

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ