Τυχερός στην ατυχία του-Έμφραγμα έπαθε ο Στηβ Ντούζος ενώ τον εξέταζαν οι γιατροί - iefimerida.gr

Τυχερός στην ατυχία του-Έμφραγμα έπαθε ο Στηβ Ντούζος ενώ τον εξέταζαν οι γιατροί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο Στηβ Ντούζος που βρέθηκε με έμφραγμα στο νοσοκομείο.

«Η αλήθεια είναι ότι με κάλεσε ο Άγιος Πέτρος, αλλά μόλις το πήρε χαμπάρι ο Ντούζος του είπε: "Πάρτε τον από εδώ, έκανα τα πάντα για να τον αποφύγω και μου τον φέρατε πάλι κοντά μου. Στείλτε τον πίσω''». Αυτό δήλωσε, με το γνωστό του χιούμορ, στην εφημερίδα Espresso ο ηθοποιός που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά μετά τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα του.

Συγκεκριμένα πριν από λίγες μέρες ο Στηβ αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος ενώ βρισκόταν για ψώνια με την κόρη του. Οι δυο τους γύρισαν στο σπίτι και κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο που τον μετέφερε σε ιδιωτική κλινική για εξετάσεις. Μόνο που ενώ τον εξέταζαν οι γιατροί, έπαθε έμφραγμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η κατάστασή του ήταν τέτοια που οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν στη ζωή χρησιμοποιώντας εγκαίρως απινιδωτή, παράλληλα με φαρμακευτική αγωγή.

Ο Στηβ αυτή την στιγμή βρίσκεται στο σπίτι του. Και μάλιστα με δική του ευθύνη καθώς οι γιατροί ήθελαν να τον κρατήσουν λίγες μέρες ακόμη στο νοσοκομείο για ιατρική παρακολούθηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έμφραγμα Espresso Στηβ Ντούζος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ