Σαν βγω απ' αυτή τη φυλακή: Ο Λάκης Γαβαλάς αποφυλακίστηκε και ταυτίστηκε με τον Αλέκο Παναγούλη - iefimerida.gr

Σαν βγω απ' αυτή τη φυλακή: Ο Λάκης Γαβαλάς αποφυλακίστηκε και ταυτίστηκε με τον Αλέκο Παναγούλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευτυχής, αλλά με έντονα τα σημάδια από τον 14μηνο εγκλεισμό του στην ψυχολογία του εξήλθε από τις φυλακές ο Λάκης Γαβαλάς, συγκρίνοντας την άδικη φυλακισή του όπως είπε με αυτή του Αλέκου Παναγούλη. Νωρίτερα αποφυλακίστηκε η αδελφή του Νότα κρατώντας ένα δώρο από τις συγκρατούμενές της.

«Είναι δώρο Θεού να ζούμε, να προχωράμε και να αποδείξουμε ότι τα πάντα στη ζωή δεν είναι ούτε τιμωρία, ούτε και μεγάλη ευτυχία. Είναι κάτι το ενδιάμεσο. Από την άλλη μεριά ο Παναγούλης, όταν βγήκε τότε από την άδικη φυλακή είπε ότι "Τώρα μπαίνω σε μια μεγάλη φυλακή", πιστεύω ισχύει το ίδιο και για μένα και θα το διαλαλώ!» Παρόλα αυτά η μπλούζα του δήλωνε τα αντίθετα αφού έγραφε Freeda – παραπέμποντας στη νεοαποκτηθείσα ελευθερία του προφανώς.

Πρόσθεσε «Αισθάνθηκα άσχημα με κάποιους ανθρώπους που είναι μέσα άδικα. Άλλοι βέβαια μπορεί να είναι δίκαια. Εγώ παίρνω το ανθρώπινο στοιχείο. Είμαι πάρα πολύ συγκλονισμένος και συγκινημένος. Έχω χάσει 14 μήνες από την δημιουργικότητα που έχω μέσα μου και πιστεύω να τους ανακτήσω». Ευχαρίστησε πάντως συγκεκριμένα άτομα που του συμπαραστάθηκαν μέσα στη φυλακή χωρίς να τα κατονομάσει. Όσον αφορά στα άμεσα σχέδια του δήλωσε «Δεν έχω κάνει κανένα σχέδιο προς το παρόν. Θέλω απλώς να αδειάσω εντελώς, να γίνω ξανά σαν μολύβι και όταν θα είμαι μολύβι θα δω πού θα δέσω, πού θα ρίξω το δόλωμά μου».

Νωρίτερα είχε αποφυλακιστεί η αδελφή του Νότα, συνοδεία του συζύγου της και κρατώντας μια γλάστρα με φυτό που της έκαναν δώρο οι συγκρατούμενές της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ