«Έχεις μια ώρα για να πεις την αλήθεια», απειλεί η Μάιλι Σάιρους τον πατέρα της [εικόνες] - iefimerida.gr

«Έχεις μια ώρα για να πεις την αλήθεια», απειλεί η Μάιλι Σάιρους τον πατέρα της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πατέρα της, Μπίλι Ρέι Σάιρους, βρέθηκε να απειλεί η Μάιλι Σάιρους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter. Όλα δείχνουν πως τον πιέζει να αποκαλύψει ότι είχε ειδύλλιο με άλλη γυναίκα.

Οι εποχές που πατέρας και κόρη φωτογραφίζονταν αγαπημένοι μαζί για χάρη του Vanity Fair έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το tweet της 20χρονης σταρ που έγραφε «Αφού δεν απαντάς στα SMS μου σου δίνω το τελεσίγραφο αλλιώς. Έχεις μια ώρα να πεις την αλήθεια αλλιώς θα την πω εγώ για σένα».

Μάλιστα το συγκεκριμένο tweet συνοδευτόταν, καθόλου τυχαία, από μια φωτό που έδειχνε την Μάιλι αγκαλιά με την Ντίλις Κρόμαν, την συμπρωταγωνίστρια του πατέρα της στην περσινή παραγωγή του Chicago.

H Σάιρους έσβυσε το tweet λίγο αφού το ανέβασε, αλλά η απειλή ότι θα αποκάλυπτε κάποιο ειδύλλιο του πατέρα της ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Όλα αυτά μετά το διαζύγιο των γονιών της που ανακοινώθηκε στις αρχές του μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ