Όλα όσα έγιναν στην απονομή των MAD Video Music Awards [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Όλα όσα έγιναν στην απονομή των MAD Video Music Awards [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιτυχία στέφθηκε η επετειακή 10η απονομή των MAD Video Music Awards που έλαβε χώρα στο Γήπεδο Tae Kwon Do στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Φαλήρου. Εκεί που για άλλη μια χρονιά έδωσε το παρών όλη η ελληνική σόουμπιζ.

Η τελετή ξεκίνησε γύρω στις 10 με τον κεντρικό παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά να εμφανίζεται στη σκηνή μέσα από ένα δέντρο με μπαλόνια.

Η Demy ήταν η πρώτη νικήτρια της βραδιάς (σ.σ. στην κατηγορία Pop video clip) που ανέβηκε στην σκηνή και παρέλαβε το βραβείο από τους Θανάση Αλευρά και Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Με το επόμενο βραβείο, αυτό του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, να καταλήγει στον Παντελή Παντελίδη.

Αφού είχε προηγηθεί η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου μαζί με την χορωδία των παιδικών χωριών SOS σε ένα από τα ανθρώπινα στιγμιότυπα της απονομής.

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Μαρία Μπεκατώρου πήρε την σκυτάλη ανεβαίνοντας στην σκηνή και δίνοντας το βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς στον Κωνσταντίνο Αργυρό για το «Ποτέ Ξανά».

Το τέταρτο βραβείο της βραδιάς, αυτό για την κατηγορία Video Clip Dance, δόθηκε από τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Πέτρο Λαγούτη και τον Μάνο Πίντζη στην Έλενα Παπαρίζου, τους Playmen και την Courtney Parker για το «Party all the time».

Ενώ ο Αντώνης Ρέμος ήταν αυτός που παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου λαϊκού video clip από τα χέρια του Ηλία Ψινάκη και του Τάκη Ζαχαράτου. Φιλώντας, μάλιστα, με πάθος την αγαπημένη του Υβόνη Μπόσνιακ με το που ανακοινώθηκε το όνομά του.

Όλα όσα έγιναν στην απονομή των MAD Video Music Awards [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το χειροκρότημα του κοινού έλαβε ο Στέλιος Ρόκκος που τραγούδησε σε ντουέτο με τον Κώστα Μαρτάκη το κομμάτι «Τα καλοκαιρινά τα Σ'αγαπώ» που έχει γράψει για εκείνον.

Η συνέχεια περιελάμβανε την απονομή του Καλύτερου ροκ Video Clip στον Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να βρεθεί στην απονομή.

Γυναίκα καλλιτέχνης της χρονιάς ανακηρύχθηκε η Έλενα Παπαρίζου που πήρε το σχετικό βραβείο από τα χέρια των Γιάννη Τσιμιτσέλη, Κώστα Κόκλα, Κώστα Ευριπιώτη και Μάνου Ιωάννου.

Ενώ ιδιαίτερα θετική ήταν η ανταπόκριση του κοινού στην εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή που τραγούδησε, μαζί με τον Νικηφόρο και τους REC μια διασκευή του κομματιού «Ιεροσυλία».

Όλα όσα έγιναν στην απονομή των MAD Video Music Awards [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου ήταν οι παρουσιαστές που απένειμαν το βραβείο για το καλύτερο ντουέτο στην Έλενα Παπαρίζου, τους Playmen και την Courtney Parker για το «Party All The Time».

Τέλος το βραβείο του Άνδρα Καλλιτέχνη κέρδισε ο Σάκης Ρουβάς (το παρέλαβε από την Ναταλία Γερμανού) και του καλύτερου συγκροτήματος ήταν οι Μέλισσες (το παρέλαβαν από τα χέρια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Καλλίδη).

Η εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Λαγιοπουλός ήταν αυτοί που παρέδωσαν το βραβείο του «Fashion Icon σε video clip» στην Ελένη Φουρέιρα.

Ενώ καλλιτέχνης της χρονιάς αναδείχθηκε ο Αντώνης Ρέμος (παρέλαβε το βραβείο από τον Τάκη Ζαχαράτο και την Καίτη Γαρμπή) ο οποίος δήλωσε «Αυτό το βραβείο είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Έρχεται σε μια στιγμή που, τα τελευταία χρόνια, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Όμως από αυτά τα μαθήματα πρέπει να μαθαίνουμε ότι πρέπει να βγαίνουμε πιο δυνατοί».

Όλα όσα έγιναν στην απονομή των MAD Video Music Awards [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 2

Τελευταίο βραβείο της βραδιάς ήταν αυτό του video clip της χρονιάς που παρέδωσαν ο Γιάννης Λάτσιος και η Κατερίνα Γκαγκάκη στον Σάκη Ρουβά.

Όλα όσα έγιναν στην απονομή των MAD Video Music Awards [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 3

Συνολικά ήταν μια εξαιρετική πετυχημένη χρονιά με live acts που συζητήθηκαν όπως την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου με τον Μάνο Πυροβολάκη, αυτή των των Playmen με τη Hadley (με τη συμμετοχή της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της Μαίρης Συνατσάκη) ή την εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ