Σάλος με tweet Τούρκου ολυμπιονίκη - «Ελληνικά και αρμένικα ακτιβιστικά σκυλιά» οι διαδηλωτές - iefimerida.gr

Σάλος με tweet Τούρκου ολυμπιονίκη - «Ελληνικά και αρμένικα ακτιβιστικά σκυλιά» οι διαδηλωτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανω κάτω έχει γίνει η γειτονική Τουρκία μετά το σχόλιο του χάλκινου ολυμπιονίκη στο Λονδίνο στην ελληνορωμαϊκή πάλη, Ριζά Καγιάλπ.

Ο 23χρονος πρωταθλητής χαρακτήρισε «ακτιβιστικά σκυλιά» τους Ελληνες και τους Αρμένιους σε σχόλιό του στο Twitter το οποίο αμέσως μετά αποσύρθηκε.

Ο νεαρός ολυμπιονίκης, τάχτηκε από την πρώτη στιγμή εναντίον των διαδηλωτών στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, με το χαρακτηριστικό σχόλιο: «Γαμ... τις διαδηλώσεις σας. Γαμ...προδότες» ενώ σε άλλο «τιτίβισμα» προχώρησε ακόμα περισσότερο βγάζοντας τον άκρατο φανατισμό του: «Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία Ταξίμ στους αρμένιους και έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».

Η ελληνική αποστολή στη Μερσίνα αντέδρασε άμεσα ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία και αποβολή του αθλητή από τους αγώνες φτάνοντας το θέμα εως τη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων.

Μάλιστα, η Ολυμπιακή Επιτροπή της Τουρκίας ζήτησε να επιβληθεί άμεσα τιμωρία και αποβολή στον Τούρκο παλαιστή αλλά το θέμα «κόλλησε» σε αξιωματούχους της τουρκικής κυβέρνησης οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι έτσι και αλλιώς ο Ριζά Καγιάλπ έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ