Ιβάν Σαββίδης: Εκανα πρόταση 6,5 εκατομμυρίων ευρώ στο Ροναλντίνιο - iefimerida.gr

Ιβάν Σαββίδης: Εκανα πρόταση 6,5 εκατομμυρίων ευρώ στο Ροναλντίνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ εκτός από το καλωσόρισμα στον Χουμπ Στέφενς, αποκάλυψε ότι έκανε πρόταση στον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο αλλά ο Βραζιλιάνος δεν θέλησε να το συζητήσει.

Ο Ιβάν Σαββίδης είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Αλλά και αυτός δεν μας κέρδισε. Άρα με την κατάλληλη προετοιμασία μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα θα τα δείξει η ζωή. Οταν το ελληνικό ποδόσφαιρο αποκτήσει ένα κύρος εμείς θα φέρουμε και τους παίκτες που θέλουμε. Θέλω να σας αποκαλύψω ένα μυστικό. Κατέθεσα πρόταση 6,5 εκατομμυρίων ευρώ στον Ροναλντίνιο να έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ήθελε να συζητήσει καθόλου. Αλλά θα έρθει μια μέρα που θα θέλουν να παίξουν για τον ΠΑΟΚ. Εμείς θέλουμε να το πετύχουμε και αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ