Eργαζόμενοι στην ΕΡΤ: Δεν φεύγουμε, το λουκέτο θα στοιχίσει 300-500 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Eργαζόμενοι στην ΕΡΤ: Δεν φεύγουμε, το λουκέτο θα στοιχίσει 300-500 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερωτήματα για τη σκοπιμότητα του λουκέτου στην ΕΡΤ θέτουν οι εργαζόμενοι καλώντας σε διάλογο το νέο υφυπουργό Παντελή Καψή και καλώντας την Τρόικα, τον Όλι Ρέν και την Κομισιόν να πάρουν θέση επί των στοιχείων που παρουσιάζουν.

Ο κρατικός Προυπολογισμός θα επιβαρυνθεί, υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι, με ένα ποσό της τάξης των 300-500 εκατ. ευρώ, από το κλείσιμο της ΕΡΤ και τις αποζημιώσεις που θα πρέπει να δοθούν στους 2.650 εργαζόμενους, τις ρήτρες των διεθνών συμβολαίων και την ακύρωση συμφωνιών παραγωγής προγράμματος.

«Θυμίζουμε ότι περσι τέτοιο καιρό για ένα κενό 350 εκτατ. ευρώ στο Β' Μνημόνιο διεξαγόταν επί βδομάδες ένα δραματικό πινγκ πονγκ μεταξύ κυβέρνησης και Τρόικας για να καλυφθεί το ποσό από τα ειδικά μισθολόγια και τελικά υπήρξε ένα ακόμη «κουρεμα» των συντάξεων» παρατηρούν με νόημα οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ.

«Ολα αυτά μπορούν να λυθούν με μια μόνη κίνηση» με την επαναφορά του χρόμου στις 10 Ιουνίου και την έναρξης μιας ειλικρινούς και καθαρής συζήτησης για το αύριο της ΕΡΤ, για το Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό Φορέας της χώρας» αναφέρουν σημειώνοντας πως δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από το Ραδιομέγαρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ