Αίμα λιονταριού πίνει ο νέος κινηματογραφικός Ηρακλής για να αποκτήσει όγκο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αίμα λιονταριού πίνει ο νέος κινηματογραφικός Ηρακλής για να αποκτήσει όγκο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής και ειδική διατροφή έχει μπει ο 41χρονος Ντουέιν «Τhe Rock» Tζόνσον προκειμένου να είναι πειστικός ως Ηρακλής στο νέο blockbuster με τίτλο Hercules: The Thracian Wars που ετοιμάζεται.

Ο πρώην πρωταθλητής του wrestling που έχει καταφέρει να χτίσει μια αξιοζήλευτη καριέρα στο Χόλιγουντ (σ.σ. ξεχώρισε στα δυο τελευταία Fast and Furious ενώ προσεχώς θα είναι ο κακός στο επόμενο Terminator) έχει πάρει στα πολύ σοβαρά τον επόμενο ρόλο του.

Κάτι λογικό αφού αν το Hercules: The Thracian Wars (σ.σ. το οποίο σκηνοθετεί ο Μπρετ Ράτνερ) πάει καλά στο box office, θα μπορέσει να είναι και εκείνος σταρ στο δικό του franchise.

Η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον σωματικά διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα.

Όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες εν ώρα γυμναστικής που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.Μαζί με μια εικόνα που τον δείχνει να φοράει την περούκα του Ηρακλή.

Καθώς επίσης και μια του εσωτερικού του ψυγείου του που δείχνει τα έξι γεύματα και το ένα σέικ που τρώει καθημερινά.

Αν και εκείνο που είχε περισσότερο ενδιαφέρον είναι η λίστα με τα γεύματα του, στο τέλος της οποίας έχει προσθέσει ότι «πίνει κάθε πρωί αίμα λιονταριού νεμέας το οποίο πρέπει να σερβίρεται ζεστό και φρέσκο».

Αίμα λιονταριού πίνει ο νέος κινηματογραφικός Ηρακλής για να αποκτήσει όγκο [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ