Μάλλον φεύγει ο Λάσμε, ανανέωσε ο Γκιστ - iefimerida.gr

Μάλλον φεύγει ο Λάσμε, ανανέωσε ο Γκιστ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός έκανε προσπάθεια να κρατήσει τους «ψηλούς» του, Στέφαν Λάσμε και Τζέιμς Γκιστ, οι οποίοι έκαναν εξαιρετική χρονιά και μάζεψαν τα βλέμματα αρκετών συλλόγων. Οπως φαίνεται, αυτή η προσπάθεια θα χαρακτηριστεί κατά το ήμισυ επιτυχημένη αφού μόνο ένας εκ των δύο θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα.

Ο λόγος για τον Τζεις Γκιστ ο οποίος όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω της ιστοσελίδας της, συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια δύο ετών.

Από την άλλη, οι πράσινοι δεν κατάφεραν να τα βρουν με τον Λάσμε, παρά το βελτιωμένο συμβόλαιο που του προσέφεραν και έτσι, όπως όλα δείχνουν, θα στραφούν σε κάποια άλλη λύση για την θέση «5».

Πιθανότερος προορισμός για τον Λάσμε φαντάζει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού του έχει καταθέσει εξαιρετική πρόταση, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο της Ρεάλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ