Το νο135 στον κόσμο «πέταξε» τον Ραφαέλ Ναδάλ εκτός Γουίμπλεντον στο πρώτο παιχνίδι - iefimerida.gr

Το νο135 στον κόσμο «πέταξε» τον Ραφαέλ Ναδάλ εκτός Γουίμπλεντον στο πρώτο παιχνίδι

Το νο135 στον κόσμο «πέταξε» τον Ραφαέλ Ναδάλ εκτός Γουίμπλεντον στο πρώτο παιχν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τίποτα δεν θύμιζε τον εαυτό του την πρώτη φορά που πάτησε το πόδι του στο χορτάρι του Γουίμπλεντον για το φετινό τουρνουά. Και το αποτέλεσμα βέβαια δεν θύμισε σε τίποτα τον Ραφαέλ Ναδάλ. Γιατί ο Ισπανός έχασε από το νο135 της παγκόσμιας κατάταξης στον πρώτο γύρο.

Ο άνθρωπος που έριξε το ηχηρό «χαστούκι» στον Ναδάλ είναι ο Βέλγος Στιβ Ντάρσις, από τον οποίο ηττήθηκε με 7-6,7-6, 6-4. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Ισπανός φεύγει νωρίς από το Γουίμπλεντον, έπειτα από τον αποκλεισμό του στο δεύτερο γύρο πέρυσι από τον Λούκας Ρόσολ.

Και παρότι προερχόταν όπως και τότε από το θρίαμβο στο Ρολάν Γκαρός, ο Ναδάλ δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει εκείνους που πριν από την πρεμιέρα του στο Γουίμπλεντον μιλούσαν για την ολική επαναφορά του Ισπανού έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Ντάρσις, ο 29χρονος που δεν έχει κερδίσει ποτέ του ούτε ένα παιχνίδι στο Γουίμπλεντον και δεν έχει προχωρήσει έπειτα από τον τρίτο γύρο σε Γκραν Σλαμ, είχε διαφορετική άποψη. Παρόλα αυτά, ο Βέλγος δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει έπειτα από το τέλος της αναμέτρησης. «Δεν ξέρω τι να πω!», ήταν η μόνη κουβέντα του ανθρώπου που ανάγκασε τον Ναδάλ να χάσει για παρθενική φορά στον πρώτο γύρο ενός Γκραν Σλαμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ