Πτώχευση κήρυξε η σταρ του Gossip Girl - Χρωστάει 2 εκατ. δολάρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Πτώχευση κήρυξε η σταρ του Gossip Girl - Χρωστάει 2 εκατ. δολάρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε άθλια οικονομική κατάσταση έχει βρεθεί η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, Κέλι Ράδερφορντ, που φέρεται να χρωστά 2.021.832 δολάρια. Το μεγαλύτερο μέρος εκ των οποίων οφείλεται στη συνεχιζόμενη δικαστική μάχη της για την κηδεμονία του παιδιού της.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που ήρθαν στην κατοχή του TMZ, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια έχει συνολική περιουσία αξίας μόλις 23.9367 δολαρίων με μηνιαία εισοδήματα της τάξεως των 1.279 δολαρίων.

Έτη φωτός δηλαδή μακριά από το χρέος που πρέπει να καλύψει, καθώς επίσης και από το εισόδημά της την τελευταία χρονιά του Gossip Girl που άγγιξε τα 486.000 δολάρια.

Το πρόβλημα βρίσκεται στα αστρονομικά έξοδα των δικηγόρων που έχει προσλάβει για να την βοηθήσουν να κερδίσει την κηδεμονία του γιου της (στο διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Ντάνιελ Γκιερς) και τα οποία αγγίζουν τα 1,5 εκ. δολάρια.

Επίσης πρόβλημα για την Κέλι αποτελούν οι απλήρωτοι φόροι εισοδήματος (σ.σ. 350.000 δολάρια για το 2012), ο απλήρωτος λογαριασμός της πιστωτικής της κάρτας (σ.σ. ανέρχεται σε 25.251 δολάρια) και τα δεκάδες χιλιάδες δολάρια που έχει δανειστεί από φίλους και συγγενείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ