Google Mine: Η νέα υπηρεσία της Google για να μοιράζεις τα φυσικά σου αντικείμενα - iefimerida.gr

Google Mine: Η νέα υπηρεσία της Google για να μοιράζεις τα φυσικά σου αντικείμενα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες πληροφορίες θέλουν τη Google να εργάζεται στην ανάπτυξη μίας νέας υπηρεσίας ονόματι Google Mine που σε αντίθεση με τα όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται όχι την ψηφιακή τους ιδιοκτησία αλλά τη φυσική.

Με το Google Mine ο χρήστης θα μπορεί να κατονομάζει τα αντικείμενα που θέλει να μοιραστεί, να τα μοιράζεται με τους Κύκλους του στο Google+ και να καταγράφει ποιος έχει τι. Η υπηρεσία θα διαθέτει ένα 3D Viewer που θα απεικονίζει τα υπάρχοντα του και θα παρέχεται τόσο για desktop όσο και για Android συσκευές.

Αυτή τη στιγμή η υπηρεσία δοκιμάζεται εσωτερικά από τη Google, αν και ο κολοσσός της αναζήτησης δεν επιβεβαίωσε τις φήμες:

"Πάντοτε πειραματιζόμαστε με νέες λειτουργίες για να βαλτιώσουμε την online των χρηστών, αλλά αυτή τη φορά δεν έχουμε κάτι να μοιραστούμε."

Είναι προφανές πως πρόκειται για μία εφαρμογή που θα μπορεί μελλοντικά να δώσει πολύτιμα στοιχεία στη Google για προσωπικές προτιμήσεις χρηστών, ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν για καλύτερα στοχευμένη διαφήμιση, μία κατεύθυνση στην οποία η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη σημασία, προσπαθώντας συνεχώς να βελτιώσει τους αλγόριθμούς της.

Google Mine: Η νέα υπηρεσία της Google για να μοιράζεις τα φυσικά σου αντικείμενα  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ