Απίστευτο - 60 μέρες άυπνος αποκαλύφθηκε πως ήταν ο Μάικλ Τζάκσον πριν πεθάνει - iefimerida.gr

Απίστευτο - 60 μέρες άυπνος αποκαλύφθηκε πως ήταν ο Μάικλ Τζάκσον πριν πεθάνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποκάλυψη ότι ο 50χρονος Μάικλ Τζάκσον θα πέθαινε από έλλειψη ύπνου αν δεν μεσολαβούσε η υπερβολική δόση ηρεμιστικών που πήρε, έκανε διάσημος γιατρός στη δίκη της οικογένειάς του απέναντι σε εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών.

Δυο ολόκληρους μήνες είχε να κοιμηθεί ο βασιλιάς της ποπ καθώς το ηρεμιστικό που του έδινε ο προσωπικός του γιατρός, Κόνραντ Μάρεϊ, δεν επέτρεπε στον ασθενή να κοιμηθεί φυσιολογικά. Ρίχνοντάς τον σε κάτι που θύμιζε περισσότερο κώμα.

Αυτό δήλωσε (σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun) ο Δρ. Τσαρλς Σέιζλερ στην κατάθεσή του στα πλαίσια της μήνυσης της οικογένειας Τζάκσον κατά της εταιρείας διοργάνωσης συναυλιών.

Προσθέτοντας πως ο Τζάκσον θα είχε πεθάνει από αϋπνία αν δεν είχε πάρει τη μοιραία δόση. Και επισημαίνοντας ότι όλα τα συμπτώματα που παρουσίαζε ο Μάικλ, όπως αδυναμία να θυμηθεί τους στίχους των τραγουδιών του ή να εκτελέσει και τις πιο απλές χορευτικές κινήσεις, είναι «αυτά ακριβώς που περιμένεις να βρεις σε κάποιον που πάσχει από ολική έλλειψη ύπνου για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ