Ολα όσα έγιναν στο συναρπαστικό ημιτελικό του Your Face Sounds Familiar [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Ολα όσα έγιναν στο συναρπαστικό ημιτελικό του Your Face Sounds Familiar [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του Your Face Sounds Familiar. Εκεί που την παράσταση έκλεψαν ο Θανάσης Αλευράς και η Σύλβια «Τζέσικα Ράμπιτ» Δεληκούρα.

Νικητής της βραδιάς με 23 πόντους αναδείχθηκε ο Θανάσης Αλευράς ως Αντώνης Κυρίτσης. Αν και αυτή τη φορά είχε έντονο ανταγωνισμό από τη Σύλβια Δεληκούρα που, ως Τζέσικα Ράμπιτ, βγήκε δεύτερη με 21 πόντους.

Στην τρίτη θέση με 20 πόντους συναντάμε την Κρυσταλλία που ήταν όντως πολύ πειστική ως Αντρέα Μποτσέλι. Ενώ τους ίδιους ακριβώς πόντους έλαβε και η Μαντώ που τα πήγε περίφημα ως Λάρα Φαμπιάν.

Η συνέχεια περιλαμβάνει την τριπλή ισοβαθμία (με 14 πόντους) ανάμεσα στον Κώστα Μαρτάκη ως Σταμάτη Γονίδη, τον Κρατερό Κατσούλη ως Σωτηρία Μπέλου και τον Κωνσταντίνο Καζάκο ως Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Τέλος, ουραγοί στη βαθμολογία και στις προτιμήσεις του κοινού βρέθηκε η Λάνα ντελ Ρέι της Άντας Λιβιτσιάνου και ο Φρανκ Σινάτρα της Θωμαής Απέργη.

Ενώ ο Νίκος Γκάνος, που ήταν προγραμματισμένο να μεταμορφωθεί σε Μάικλ Τζάκσον, δεν τα κατάφερε λόγω ασθένειας.

Επισημαίνουμε ότι οι τέσσερις κορυφαίοι βαθμολογικά παίκτες που θα συναγωνιστούν για το τρόπαιο του τελικού του Your Face Sounds Familiar είναι οι Θανάσης Αλευράς (225 πόντοι), Κρατερός Κατσούλης (185 πόντοι), Μαντώ (184 πόντοι) και Κρυσταλλία (183 πόντοι). Με τους υπόλοιπους να εμφανίζονται εκτός συναγωνισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ