«Η κόρη μου έμεινε γουλί από τη χημειοθεραπεία», δηλώνει η Μαρινέλλα - iefimerida.gr

«Η κόρη μου έμεινε γουλί από τη χημειοθεραπεία», δηλώνει η Μαρινέλλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την περιπέτεια της κόρης της με τον καρκίνο, τις άφωνες και τους αλήτες της ζωής της μίλησε η Μαρινέλλα σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

«Η Τζορτζίνα είχε καρκίνο στο μαστό, αλλά τον πρόλαβε στο δευτερόλεπτο. Δόξα τον Πανάγαθο... Έχω ένα παιδί απίθανο, ο Θεός να την έχει γερή. Αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση σαν να μην τρέχει τίποτα. Εμεινε για ένα διάστημα γουλί από τη χημειοθεραπεία. Μια πανέμορφη κούκλα χωρίς μαλλιά. Ετσι κυκλοφορούσε -με το κεφάλι ξεσκέπαστο. Της πήγαιναν φίλες της σκουφάκια, φουλάρια, μαντίλια... όταν κάποια της πήγε και μια περούκα, είπε γελώντας: Πάτε καλά; Βρε, άει στο διάολο που θα βάλω περούκα». Αυτό δήλωσε η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού στην Real News.

Προσθέτοντας, σχετικά με το Στέλιο Καζαντζίδη: «Αντιμετωπίζαμε εγκληματικές φυσιογνωμίες κάθε βράδυ, δεν ξέραμε πώς θα είμαστε το πρωί που θα πηγαίναμε σπίτι μας. Δεν ήταν όλα ωραία εκείνη την εποχή. Απορώ που πέρασα αλώβητη μέσα από το λάκκο με τα φίδια, ούτε πάτησα κανέναν, ούτε με δάγκωσαν. Ο Καζαντζίδης με σεβόταν γιατί τολμούσα εκείνα που δεν τολμούσε αυτός. Τα έβαζα με όλους τους αλήτες. Δεν τον άφηνα να μπλεχτεί σε τσαμπουκάδες, διότι όταν δυο άντρες χτυπηθούν, έπρεπε να σκοτωθεί ο ένας».

Τέλος στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Μαρινέλλα αποκάλυψε τι τη φοβίζει στη δουλειά της: «Οι άφωνες. Είναι ίδιες όλες. Σαν να βγήκαν από εργοστάσιο του Μάο Τσε Τουνγκ. Βάζουν τους 20ποντους κοθόρνους, φοράνε το μίνι και τα μπλουζάκια με τα στρας, πετάνε έξω τους κοιλιακούς και όποιον πάρει ο χάρος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ