Απίστευτο περιστατικό στην Αθήνα: Γυναίκα διατηρεί τη σορό του νεκρού αδελφού της σπίτι της με ανεμιστήρες - iefimerida.gr

Απίστευτο περιστατικό στην Αθήνα: Γυναίκα διατηρεί τη σορό του νεκρού αδελφού της σπίτι της με ανεμιστήρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μακάβριο και συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στην Αθήνα, όπου μια γυναίκα έχασε τον αδερφό της και επειδή λόγω του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος οι δημόσιες υπηρεσίες είναι σε αργία, αναγκάζεται να διατηρεί το πτώμα του με ανεμιστήρες στο σπίτι της.

Η εν λόγω γυναίκα, σε επιστολή που έστειλε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, αναφέρει πως ο αδελφός της απεβίωσε το Σάββατο. Λόγω του τριημέρου όμως, ο δήμος Αθηναίων είναι κλειστός, το ΕΚΑΒ δεν έρχεται να παραλάβει τη σορό του, ενώ τα γραφεία τελετών ζητούν 1.600 ευρώ, με αποτέλεσμα η γυναίκα να διατηρεί τη σορό του αδελφού της σπίτι της εδώ και τρεις ημέρες με ανεμιστήρες όπως καταγγέλλει η ίδια.

Εν τέλει, κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία προκειμένου να παραλάβουν τη σορό του άτυχου άνδρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ