Βγήκαν για... βοσκή στους δρόμους του Παρισιού – Διαδήλωση με πρόβατα και αγελάδες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Βγήκαν για... βοσκή στους δρόμους του Παρισιού – Διαδήλωση με πρόβατα και αγελάδες [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν ήχο που παρέπεμπε σε εξοχή ξύπνησαν οι Παριζιάνοι την Κυριακή. Δεν ήταν όμως μόνο τα κουδουνάκια που άκουγαν. Αν κοίταζαν από το παράθυρο τους, θα έβλεπαν εκατοντάδες αγελάδες και πρόβατα! Γιατί οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες αποφάσισαν να διεκδικήσουν στήριξη κάνοντας διαδήλωση με τα κοπάδια τους.

Ζητώντας από την κυβέρνηση του Φρανσουά Ολάντ να αντιμετωπίσει τα προβλήματά τους έβγαλαν για... βοσκή στο κέντρο του Παρισιού τα ζώα. Ενόψει της εναρκτήριας συνεδρίασης του συμβουλίου των υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης τη Δευτέρα, αγρότες και κτηνοτρόφοι αποφάσισαν να προβάλλουν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Με αυτό τον τρόπο ζήτησαν να στηριχθεί ο τομέας τους και να μη μειωθούν τα σχετικά ευρωπαϊκά κονδύλια από την αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ