To Game of Thrones «σφραγίζει» τη νέα γενιά – Καλίσι, το όνομα της μόδας για τα κορίτσια στις ΗΠΑ - iefimerida.gr

To Game of Thrones «σφραγίζει» τη νέα γενιά – Καλίσι, το όνομα της μόδας για τα κορίτσια στις ΗΠΑ

To Game of Thrones «σφραγίζει» τη νέα γενιά – Καλίσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι μόνο για τους μπαμπάδες τους «βασίλισσες». Τα κορίτσια αυτά έχουν και το όνομα που θα θυμίζει σε όλους πως έχουν πραγματικά αυτό τον τίτλο. Γιατί το «Καλίσι» είναι η νέα μόδα για τα μωρά στις ΗΠΑ, με το Game of Thrones να βάζει τη σφραγίδα του στη νέα γενιά.

Ολοένα και περισσότεροι φανατικοί θαυμαστές της σειράς λοιπόν δίνουν το όνομα Καλίσι στις κόρες τους. Σύμφωνα με την Sun έως τώρα 146 μωρά έχουν ονομαστεί στις ΗΠΑ προς τιμήν της βασίλισσας των Dothraki, κάτι που σημαίνει και το όνομά της στη συγκεκριμένη «γλώσσα» σύμφωνα με τον συγγραφέα των βιβλίων.

Οπως δηλώνει η «ειδική» στα ονόματα μωρών, Λάουρα Γουάτενμπεργκ, πολλοί συγγραφείς έχουν ανακαλύψει νέα ονόματα που γοητεύουν τους γονείς, από την εποχή του Σαίξπηρ κιόλας.

Τα στοιχεία για τις μικρές «Καλίσι» έρχονται λίγες εβδομάδες έπειτα από την είδηση πως το όνομα που διαδίδεται με τη μεγαλύτερη ταχύτητα αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ είναι το «Αρια», επίσης εμπνευσμένο από το Game of Thrones.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Game of Thrones Καλισι Αρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ