Άστον Κούτσερ vs Village Voice - iefimerida.gr

Άστον Κούτσερ vs Village Voice

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαδικτυακός "πόλεμος" ξέσπασε στο Twitter, ανάμεσα στον ηθοποιό Άστον Κούτσερ και την εβδομαδιαία εφημερίδα Village Voice της Νέας Υόρκης.

Αφορμή στάθηκε μια στατιστική για την παιδική πορνεία, που παρουσίασε ο 33χρονος ηθοποιός στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν στο CNN, στο πλαίσιο προώθησης της καμπάνιας «Real Men Donʼt Buy Girls» («Οι αληθινοί άντρες δεν αγοράζουν γυναίκες») η οποία έχει ως στόχο την εναντίωση στο εμπόριο γυναικών και την παιδική πορνεία.

Σε άρθρο με τίτλο «Real Men Do Their Facts Right» («Οι αληθινοί άντρες χρησιμοποιούν τεκμηριωμένα στοιχεία») η εφημερίδα αμφισβήτησε τα νούμερα της στατιστικής, σημειώνοντας ότι πριν γίνουν τέτοιες δημοσιεύσεις θα πρέπει να ελέγχονται τα νούμερα βάση επιστημονικών μελετών ώστε να μην παρουσιάζονται ανακρίβειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία ανήλικη εκδιδόμενη κοπέλα είχε μηνύσει στο παρελθόν την εφημερίδα με την κατηγορία ότι εν γνώσει τους οι υπεύθυνοι της Village Voice επέτρεπαν στον προαγωγό της να δημοσιεύει διαφημίσεις για τις «υπηρεσίες» της, στην πίσω σελίδα της εφημερίδας μαζί με τις υπόλοιπες αγγελίες σεξουαλικού περιεχομένου.

Πηγή: yupi.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ