Ρουπακιώτης κατά πάντων: Κάποιοι διοχέτευαν ψευδείς ειδήσεις εναντίον υπουργών - iefimerida.gr

Ρουπακιώτης κατά πάντων: Κάποιοι διοχέτευαν ψευδείς ειδήσεις εναντίον υπουργών

Ρουπακιώτης κατά πάντων: Κάποιοι διοχέτευαν ψευδείς ειδήσεις εναντίον υπουργών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, ο οποίος κατήγγειλε εκστρατεία δυσφήμησης ορισμένων υπουργών, ενώ στηλίτευσε τη στάση της ΝΔ στο θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 ο κ. Ρουπακιώτης σχολίασε ότι η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά δεν λειτουργούσε ως τρικομματική, ενώ υπήρχαν αρκετές αλαζονικές συμπεριφορές.

Υποστήριξε ακόμη ότι διοχετεύονταν ψευδείς ειδήσεις από κάποια ΜΜΕ κατά υπουργών, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, κάτι που δυσκόλευε ακόμη περισσότερο το έργο τους.

Από την άλλη πλευρά, εκτιμά ότι σε γενικές γραμμές η κυβέρνηση παρουσίασε κάποια θετικά σημάδια ως πολιτικό πείραμα, τονίζοντας, παράλληλα, την ανάγκη να αποκτήσει η Ελλάδα κουλτούρα συνεργασιών, ενώ ευχήθηκε στο δικομματικό σχήμα να πορευθεί με αποτελεσματικό τρόπο.

Ενδιαφέρον έχει και η άποψή του για το βασικό σημείο τριβής του με την κυβέρνηση, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, για το οποίο παρατήρησε ότι «παρά τη μεγάλη ανθρωπιστική κρίση που διανύει η χώρα, υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που σκέφτονται όπως σκέφτονταν παλιά και ενώ αρχικά απαίτησαν να προηγηθεί η ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, τελικά έκαναν πίσω» φωτογραφίζοντας τη Νέα Δημοκρατία.

Αναφορικά με το ζήτημα της ΕΡΤ εμφανίστηκε ιδιαίτερα καυστικός για το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σημειώνοντας: «Δεν αρκεί να επικαλούμαστε το Κράτος Δικαίου», ενώ πρόσθεσε πως θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί η ΔΗΜΑΡ υπογραμμίζοντας: «Οταν λοιπόν έρχεται σε μια νύχτα και λέει ''εγώ κλείνω την ΕΡΤ'', εγώ τι είμαι εδώ δηλαδή; Είμαι ένα κόμμα που συμμετέχω. Δεν πρέπει να το συζητήσουμε; Δεν πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ