Κουτσούμπας: Καμία διαφορά για το λαό αν υποφέρει δικομματικά ή τρικομματικά - iefimerida.gr

Κουτσούμπας: Καμία διαφορά για το λαό αν υποφέρει δικομματικά ή τρικομματικά

Κουτσούμπας: Καμία διαφορά για το λαό αν υποφέρει δικομματικά ή τρικομματικά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι όποιες διαφωνίες εκφράστηκαν μεταξύ των κομμάτων της συγκυβέρνησης δεν αφορούν την κατεύθυνση της αντιλαϊκής πολιτικής αλλά το πλασάρισμα της στον λαό», υποστηρίζει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Οπως τονίζει, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», «για το λαό που υποφέρει είναι αδιάφορο εάν τα μέτρα θα υλοποιηθούν μέσα από το σημερινό κυβερνητικό σχήμα ή από ένα άλλο παρόμοιο».

«Καμία κυβερνητική μεταμφίεση, καμία κυβερνητική αλλαγή, «εντός των τειχών» του σημερινού αντιλαϊκού δρόμου ανάπτυξης και της ΕΕ δεν αποτελεί λύση για τον λαό. Η λύση βρίσκεται στη συμπόρευση με το ΚΚΕ...» επισημαίνει ο κ. Κουτσούμπας.

Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, που πολλοί θεωρούν πως δημιουργήθηκε τώρα όντας εκτός συστήματος, τονίζει ότι «Τα ναζιστικά κόμματα και ιστορικά και διεθνώς και στη χώρα μας είναι γέννημα θρέμμα του συστήματος. Τους αξιοποιεί το σύστημα. Οταν λέμε ότι είναι τσιράκια του συστήματος, το εννοούμε".

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο ΓΓ του ΚΚΕ, εκφράζει την άποψη πως πρέπει να τεθεί εκτός νόμου λέγοντας πως: «Μας ανησυχεί το γεγονός ότι άλλα πολιτικά κόμματα δεν κάνουν αυτή την πρόβλεψη επειδή σκέφτονται μόνο ευκαιριακά απέναντι στη Χρυσή Αυγή και δεν βλέπουν ότι η προβολή, η αρνητική προβολή βεβαίως, ουσιαστικά κατοχυρώνει τη Χρυσή Αυγή, τη νομιμοποιεί, τη στιγμή που πρέπει «να βγει εκτός νόμου»».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ