Πέταξαν αυγά και χτύπησαν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ν. Τσώνη - iefimerida.gr

Πέταξαν αυγά και χτύπησαν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ν. Τσώνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όμηρος στα χέρια των «Αγανακτισμένων» έμεινε την Παρασκευή επί αρκετές ώρες, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Τσώνης στα γραφεία της Νομαρχιακής Λαμίας του κινήματος και στη συνέχεια προπηλακίστηκε αγρίως [video].Συγκεκριμένα, ο κ. Τσώνης, μαζί με άλλα στελέχη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, εγκλωβίστηκε από τους «Αγανακτισμένους» σε γραφεία κεντρικού κτιρίου στη Λαμία. Στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη για να γλυτώσει το βουλευτή από τη μανία του πλήθους.

Όπως αναφέρει το lamiareport, η «ομηρία» του κ. Τσώνη έληξε τελικά με ξύλο, γιαούρτια και αυγά. Όταν ο βουλετής επιχείρησε να βγει από τα γραφεία, οι «Αγανακτισμένοι» άρχισαν να του πετάνε ο,τι έβρισκαν μπροστά τους ενώ δέχτηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Τσώνης κατά την συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο είχε πει τη γνωστή ιστορία με τον ψηφοφόρο του που, κατά τον βουλευτή, του είχε πει "μην κανεις καμια μ... και δεν ψηφισεις".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ