Ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers έπαιξε μπουνιές με σωματοφύλακα των Rolling Stones [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers έπαιξε μπουνιές με σωματοφύλακα των Rolling Stones [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος είπε ότι οι ροκ σταρς δεν τρώνε ποτέ πόρτα ; Ενδέχεται σε κάποια στιγμή, όταν βρεθούν «αντιμέτωποι» με κάποιον μεγαλύτερο ροκ σταρ να πάρουν ένα σκληρό μάθημα και πλέον ο Αντονι Κίντις το έμαθε με τον κατάλληλο τρόπο.

Τις τελευταίες ημέρες διέμενε σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Πενσυλβάνια και καθώς επέστρεφε σε αυτό μαζί με τη συνοδό του βρέθηκε αντιμέτωπος με τους άνδρες ασφαλείας των Rolling Stones οι οποίοι βρίσκονται στο ίδιο ξενοδοχείο και ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν.

Ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers θεώρησε ότι αφού είναι πελάτης, αλλά και ροκ σταρ, θα έμπαινε αέρα στο ξενοδοχείο, ωστόσο, ο σωματοφύλακας των γερόλυκων της ροκ, που παίρνει πολύ σοβαρά τη δουλειά του, του απαγόρευσε την είσοδο.

Τα πνεύματα δεν άργησαν να ανάψουν και οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια μέχρι να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι, ενώ, την ίδια στιγμή, ορισμένοι συγκεντρωμένοι φώναζαν στον σωματοφύλακα πως πρόκειται για έτερο ροκ σταρ και πρέπει να τον αφήσουν να περάσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ