Σε πύρινο κλοιό η Αττική – Μάχη με τις φλόγες σε Ωρωπό, Κορωπί και Θρακομακεδόνες - iefimerida.gr

Σε πύρινο κλοιό η Αττική – Μάχη με τις φλόγες σε Ωρωπό, Κορωπί και Θρακομακεδόνες

Σε πύρινο κλοιό η Αττική – Μάχη με τις φλόγες σε Ωρωπό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία πύρινα μέτωπα βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αττική από το πρωί Σαββάτου με ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες, αλλά να εκτιμούν ότι μέχρι το βράδυ θα έχουν τεθεί υπό έλεγχο.

Ειδικότερα τα μέτωπα βρίσκονται στην περιοχή Αμφιάρειο στο Μαρκόπουλο Ωροπού, στον Αγιο Γεώργιο Κορωπίου και στους Θρακομακεδόνες, ενώ από το πρωί του Σαββάτου ξέσπασαν συνολικά 12 εστίες πυρκαγιάς.

Στον Ωρωπό επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 25 οχήματα, 2 τμήματα πεζοπόρων, 5 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα ενώ νωρίτερα επικράτησε αναστάτωση όταν οι φλόγες πλησίασαν τις αυλές δύο σπιτιών.

Επειτα από έγκυρη επέμβαση των πυροσβεστών δεν προκλήθηκαν ζημιές.

Η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στους επαρχιακούς δρόμους Καπανδριτίου - Καλάμου και Μαρκοπούλου - Καλάμου και κάνει εκτροπές της κυκλοφορίας από την οδό Αγίας Ελεούσης, από την πλατεία Καλάμου και από το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στη θέση Ουλπέρι.

Στο άλλο μέτωπο, του Κορωπίου, υπάρχουν 36 πυροσβέστες με 18 οχήματα, ενώ στους Θρακομακεδόνες επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα, δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ