H τρομακτική Eλενα Μπόναμ Κάρτερ γίνεται νεράιδα για την επερχόμενη «Σταχτοπούτα» - iefimerida.gr

H τρομακτική Eλενα Μπόναμ Κάρτερ γίνεται νεράιδα για την επερχόμενη «Σταχτοπούτα»

Ελενα Μπόναμ Κάρτερ/ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύζυγος του Τιμ Μπάρτον, Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, μας έχει συνηθίσει σε αρκετά ανατριχιαστικούς ρόλους στις ταινίες της, ωστόσο αυτή τη φορά πρόκειται να κάνει κάτι διαφορετικό, αφού θα γίνει νεράιδα-νονά για τις ανάγκες της ταινίας «Σταχτοπούτα».

Η live-action εκδοχή του γνωστού παραμυθιού που θα σκηνοθετεί ο Κένεθ Μπράναγκ (ο οποίος υπογράφει και το Θορ), θα παρουσιάσει μία πολύ διαφορετική εκδοχή της νεράιδας.

Η ταλαντούχα Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, η οποία έχει αποδείξει τις εκπληκτικές υποκριτικές της ικανότητες σε ανατριχιαστικούς ρόλους (όπως η Μις Λόβετ στο Sweeney Todd, η Μπελάτριξ Λεστρέιντζ στο Harry Potter Saga, η Βασίλισσα στην Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων κ.α.) αυτή τη φορά ανατρέπει τα δεδομένα, παίζοντας τον ρόλο της καλής νεράιδας νονάς της Σταχτοπούτας.

Ωστόσο ο ρόλος θα είναι αρκετά διαφορετικός από το γνωστό παραμύθι, αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην ταινία η νονά θα είναι μεταμφιεσμένη σε ζητιάνα που προσέχει τη Σταχτοπούτα για αρκετό καιρό, πριν της αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα.

Οσο για το υπόλοιπο καστ της ταινίας, ως Σταχτοπούτα θα δούμε τη Λίλι Τζέιμς (Downton Abbey, TV series), ως Πρίγκιπα τον Ρίτσαρντ Μάντεν (ο Τζον Σνόου από το Game of Thrones) και κακιά μητριά την Κέιτ Μπλάνσετ (η Γκαλάντριελ από το The Lord of the Rings trilogy).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ