H Kιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε το όνομα του μωρού της με... βορειοδυτική έμπνευση - iefimerida.gr

H Kιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε το όνομα του μωρού της με... βορειοδυτική έμπνευση

H Kιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε το όνομα του μωρού της με... βορειοδυτική έμπνευση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γέννησε η Κιμ Καρντάσιαν επιτέλους κι εκεί που είπαμε ότι θα χάσει τα περιττά κιλά και θα σταματήσουν να τη κοροϊδεύουν τα παγκόσμια μέσα, έκανε την επόμενη γκάφα που αναμένεται να πυροδοτήσει αμέτρητα διαδικτυακά σχόλια.

Συγκεκριμένα η Κιμ αποφάσισε να ανακοινώσει δημόσια το όνομα του μωρού της, το οποίο ως αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με το επώνυμο του πατέρα, θα είναι μάλλον λίγο παράξενο

Τον Κάνι στο επώνυμο τον λένε Γουέστ (West = Δύση) οπότε τι πιο ταιριαστό -κατά την Κιμ- από το να βγάλουν τη νεογέννητη κορούλα τους Νορθ (North = Βορράς).

Παρόλο που οι πρώτες φήμες ήθελαν το όνομα του μωρού να αρχίζει από «Κ» φαίνεται ότι η Κιμ τις διαψεύδει κάνοντας ένα χαριτωμένο λογοπαίγνιο με το όνομα που θα έχει η κόρη της για την υπόλοιπη ζωή της. Πάντως για να καθησυχάσουν τις πρώτες αντιδράσεις, οι δύο νέοι γονείς δήλωσαν ότι θα τη φωνάζουν χαϊδευτικά «Νόρι»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ